Successos

seguretat

Troben un cadàver dins d'un sac en un marge de carretera a Begur

El cadàver d'un home en avançat estat de descomposició va ser trobat ahir estimbat en un marge de la carretera, a Begur. Els Mossos i el jutjat han activat el protocol de les investigacions per casos d'homicidi, ja que tots els indicis fan pensar que es tracta d'una mort criminal, pel fet que el cos fos embolcallat, tot i que les causes de la mort no es van poder determinar durant l'aixecament del cadàver.

La primera inspecció del cos ha pogut establir que es tracta d'un home i que era mort des d'abans de l'estiu, ja que la roba que duia (jersei i uns pantalons de pana) era més aviat indumentària d'hivern. L'avançat estat de putrefacció del cos també fa pensar que va morir fa molts de mesos. Ni a les butxaques, ni dins de la bossa (un sac d'escombraries industrial) que contenia el cadàver no es va trobar cap mena de documentació que permeti la identificació de la víctima. Els Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació, repassen els casos de persones desaparegudes a la zona per trobar algun possible candidat a ser la persona trobada morta.

Entre els desapareguts al Baix Empordà hi ha l'empresari alemany Rudolf Meurer, un veí de Pals de 70 anys que està en parador desconegut des del 13 de febrer del 2012. Meurer, que regentava les immobiliàries Comprobau i Gualtasol, va desaparèixer sense donar cap explicació a la família i quan tenia programat un viatge a Tailàndia. El seu cotxe, un Mercedes gris, va ser localitzat aparcat al carrer a Palafrugell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.