Successos

POLICIAL

Dos policies de Tossa salven la vida a un pescador

Dos agents de la policia local de Tossa de Mar van salvar la vida a un pescador que havia caigut a l'aigua. Els fets van tenir lloc ahir pels volts de les cinc de la tarda, quan una trucada a la policia alertava de l'emergència. Va ser l'acompanyant de la persona accidentada qui va donar l'avís.

Segons sembla, l'home, de 38 anys i veí de Salt, estava pescant a les roques de la zona del castell quan va relliscar i va caure al mar. L'home sabia nadar, però en aquell moment hi havia una mica de mala mar i no podia arribar a les roques. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una patrulla de la policia local de Tossa, que van ser els primers a intentar rescatar la víctima.

A l'equip de salvament també s'hi va incorporar un caporal que en aquell moment estava fora de servei i feia esport per la zona. El policia no va dubtar en cap moment a llançar-se a l'aigua per rescatar el pescador. Amb l'altre company, des de les roques i amb l'ajuda d'un tauló que hi havia allà, va poder treure del mar el pescador, que tenia símptomes d'hipotèrmia. Llavors els sanitaris van atendre l'accidentat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar-lo fins a l'hospital de Blanes, on es va recuperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.