Successos

Una veïna de Lloret de Mar, ingressada a l'UCI en ser agredida pel seu gendre

La filla de la víctima va intentar exculpar la seva parella i va dir que la seva mare havia caigut per les escales

L'acusat, que té 22 antecedents, està detingut

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dissabte un home acusat de colpejar la seva sogra al cap amb un objecte contundent, a Lloret de Mar. La policia imputa al presumpte agressor un delicte de lesions en l'àmbit de la llar. El detingut és un veí del municipi, de 33 anys i de nacionalitat espanyola. Es tracta, a més, d'un vell conegut de la policia, ja que acumula 22 antecedents per delictes contra la salut pública per tràfic de drogues, robatoris violents a la via pública i per violència domèstica. Com a conseqüència d'aquest darrer episodi, la dona, de 55 anys i originària de la República Txeca, va ser traslladada en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona. El greu atac, que hauria estat comès pel seu gendre, va tenir lloc pels volts de tres quarts de vuit del matí del mateix dia 30 d'agost, en un domicili familiar. El pis està situat a l'edifici número 13 del carrer Lleida. Els efectius del SEM van ser els primers a arribar a l'habitatge i van començar a atendre la dona. En aquell moment, amb ella també hi havia la seva filla. La noia va relatar, inicialment, que havia estat un incident desafortunat, ja que va afirmar que la seva mare havia caigut per les escales de manera accidental. Aquesta versió, però, de seguida es va descobrir que era falsa. Una vegada va ser evacuada al Trueta, els metges van comprovar que les lesions de la seva progenitora eren incompatibles amb una caiguda de les característiques que havia dit la filla –presentava cops a la cara i als ulls, i una ferida a la cella que podria correspondre a alguna agressió anterior–. Per tot plegat, la cap de guàrdia es va posar en contacte amb els Mossos, a qui va explicar que la filla havia reconegut finalment que la seva mare no havia caigut per les escales.

Al migdia, els Mossos van arrestar el gendre de l'afectada, la qual evoluciona favorablement i està estable dins la gravetat. L'acusat es trobava ahir a la comissaria, en espera de passar a disposició judicial. Els Mossos estan indagant el mòbil de l'atac, així com quin paper o grau d'implicació hauria tingut la filla. En aquest sentit, no es dóna la investigació per tancada i tampoc es descarten més detencions.

LA XIFRA

55
anys
té la víctima, que és originària de la República Txeca. La dona es troba estable, dins la gravetat de les ferides.

LA DATA

30.08.14
Els cossos d'emergències
van ser alertats a tres quarts de vuit del matí. La investigació, per ara, continua oberta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia