Política

POLÍTICA

Millo assegura que la represa de les obres de l'N-II és una prioritat del PP

Els populars gironins obren una “escola de regidors” per formar i assessorar els seus representants als consistoris, la majoria dels quals són nous

La junta directiva del PP de Girona, celebrada ahir, va ratificar els compromisos relatius a les comarques gironines que el seu partit havia pres en la campanya electoral, entre els quals, la represa de les obres de desdoblament de l'N-II. “És un objectiu prioritari”, va assegurar al final de la reunió el president del PP de Girona i portaveu del grup popular al Parlament, Enric Millo.

Els ajuntaments

La junta –la primera que se celebrava després de la victòria dels populars a les generals, que a la demarcació van ser les millors de la història– va aprovar la creació del consell municipal, un organisme “de formació i assessorament” dels càrrecs electes del PP als ajuntaments de la demarcació, amb la finalitat “de poder donar un millor servei als ciutadans”. “S'ha de tenir en compte –va justificar Millo– que dels 38 regidors que tenim actualment, 30 són nous i, per tant, no tenen experiència”. Properament se n'aprovaran els estatuts i l'organigrama. La seva seu estarà als locals del partit a Girona. També en clau municipal i empesos pel creixement experimentat els darrers anys, els populars s'han proposat ara ampliar la seva presència als ajuntaments gironins de les comarques on no s'ha notat tant aquell augment, o sigui, al Pla de l'Estany, la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya.

A la junta es va aprovar així mateix la incorporació al consell executiu de Martí Forest i Cuca Macort; també l'obertura d'una oficina parlamentària on, de manera presencial, atendran els ciutadans el mateix Millo i Concepció Veray, diputada al Congrés. Paral·lelament, s'hi podran fer consultes o presentar queixes i suggeriments de manera virtual a través del web del partit.

LA FRASE

No hi ha cap raó per dubtar que el govern del PP desencallarà les obres de l'N-II. Són prioritàries
Enric Millo
PRESIDENT DEL PP DE GIRONA

Felicitacions a la diputada Concepció Veray

Demà comença al Congrés el debat d'investidura de la nova legislatura, en una sessió que suposarà l'estrena com a diputada estatal de la gironina Concepció Veray. La junta directiva –va explicar Millo– va felicitar-la per la nova responsabilitat. La representació gironina a Madrid l'havia d'exercir Millo, però va renunciar-hi per centrar-se en la feina al Parlament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.