Política

hisenda

CiU obté també el vot d'ERC pel pressupost de Llagostera

Dotze dels tretze regidors hi van donar suport, només AxLL hi va votar en contra

El govern de CiU a Llagostera va obtenir finalment el suport del grup d'ERC en l'aprovació definitiva del pressupost per al 2012. Això va suposar que rebés els vots favorables de dotze dels tretze regidors del ple, ja que només el grup d'Alternativa per Llagostera (AxLL) i el seu regidor hi van votar en contra. El portaveu del govern, Ramon Soler, va agrair el gest dels dos republicans per assolir un acord i incorporar peticions d'ERC com ara una partida de 6.000 euros per recuperar camins, així com la cerca d'un terreny per al nou geriàtric. Jordi Noguera (ERC) va justificar el suport per l'acceptació d'esmenes i per assumir que “és un any de transició”. Per contra, Lluís Postigo (ICV) va acusar el govern de seguir “més interessos de partit que interessos locals”. El ple també va aprovar les tarifes del nou servei del tanatori, així com nous passos per a la seu electrònica municipal i una comissió per redactar l'ordenança de convivència.

Escut heràldic registrat

La Generalitat de Catalunya ja ha inscrit el nou escut heràldic del municipi de Llagostera en el registre d'ens locals de Catalunya del Departament de Governació i Relacions Institucionals. L'escut ja és l'oficial del municipi després de la polèmica que va generar l'aprovació pel ple entre especialistes en heràldica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.