Política

urbanisme

CiU de Lloret demana la dimissió de Marc Fuertes

És la resposta a la sentència del TSJC contra el recurs pel POUM presentat pel Millor

La federació li retreu que tingui tres imputats al grup municipal

“Se'ns dóna la raó i es treu a qui no la tenia”: són les paraules de Josep Valls (CiU), primer tinent d'alcalde de Lloret de Mar, en la roda de premsa d'ahir per valorar la sentència del TSJC –avançada dimarts per aquest diari– segons la qual es desestima el recurs contenciós administratiu que el Millor havia interposat pel POUM. Valls va criticar Marc Fuertes, portaveu del Millor, per haver pràcticat un “sentit de la destrucció a l'adversari”. Va lamentar les “injúries”, “mentides” i el dany causat a la seva família, però va afirmar que la sentència els ha acabat donant la raó. “No penso callar les injúries que es puguin dir”, va avançar.

CiU va fer ahir pinya amb Valls –hi van assistir l'alcalde, Romà Codina, i l'exalcalde Xavier Crespo– i va presentar un butlletí en què explicaran als lloretencs la sentència. CiU va demanar la dimissió de Fuertes. La federació va anar més enllà i va dir que el Millor té “tres regidors imputats per delictes penals, entre els quals el de robatori”.

LA FRASE

La sentència és una prova contundent i definitiva; el temps posa tothom al seu lloc
Josep Valls
Primer tinent d'alcalde de lloret de mar (CiU)

Fuertes manté que té raó

El principal partit de l'oposició actualment, el Millor, que ha perdut el recurs, va reafirmar-se ahir en les seves acusacions.“Hi ha hagut un clar favoritisme, per molt que s'hagi fet de manera legal: poc ètic i poc correcte socialment”, va sostenir Marc Fuertes. El líder del Millor va explicar que l'informe pericial havia conclòs que no havia quedat justificada la requalificació polèmica. “Si el jutge hagués tingut en compte l'informe, hauria sortit una altra sentència”, va afirmar. “No acceptem que diguin que no vam aportar proves”, va concloure Fuertes de manera contundent.

El Millor va recordar que havia tingut l'oportunitat de presentar un recurs contra la sentència, però que havia decidit no tirar-lo endavant, perquè la situació havia “canviat molt” des de l'any 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.