Política

política

ICV-EUiA també donarà suport al pressupost de Lloret de Mar

ICV-EUiA de Lloret de Mar donarà suport al pressupost, segons es va saber ahir. El regidor del grup a l'Ajuntament, Javier Rodríguez Pacios, va confirmar ahir que s'ha arribat a un acord, però no va voler explicar-ne els detalls, ja que avui el grup té previst fer un comunicat.

D'aquesta manera, ja són dos els grups de l'oposició que donaran suport al pressupost, després que l'equip de govern (CiU i ERC), en minoria, arribés a un acord amb els tres regidors del PSC. El ple se celebrarà dilluns vinent.

Per altra banda, el principal grup de l'oposició, el Moviment Independent de Lloret, va tornar a criticar els pressupostos, i també l'aprovació del pressupost de la ràdio municipal, que ara té el suport del PSC i el PP. Un dels arguments que ha fet canviar el vot dels dos grups és que s'introduiran debats polítics. El pressupost de la ràdio és de 341.000 euros i el de l'Ajuntament serà del voltant dels 52 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.