Política

El PP demanarà la dimissió de De Gispert si no es “disculpa i rectifica”

Camacho considera “improcedent” l'actuació de la presidenta del Parlament en la picabaralla d'aquest dijous al Parlament

Afirma que va “maltractar” els diputats del PP i Ciutadans i que portaran el cas a la junta de portaveus

  • Els diputats de Ciutadans abandonen l'hemicicle, seguits dels del PP.

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat “improcedent” l'actitud i les paraules que va fer servir la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, durant la picabaralla que hi va haver aquest dijous al Parlament entre Ciutadans, el PP i la CUP al voltant de l'acte del 12 d'octubre a la plaça de Catalunya. “Si la presidenta no demana disculpes i rectifica, tornarem a demanar la seva dimissió”, ha assegurat Camacho, que considera que ahir els diputats del PP i C's es van sentir “maltractats” quan la presidenta els va fer callar i els va dir que no tenien “vergonya” i els va animar a “marxar” de l'hemicicle.

En una entrevista a Els matins de TV3, Camacho ha assegurat que no se senten “emparats per la presidenta” del Parlament i que portaran l'incident a la junta de portaveus.

La dirigent dels populars catalans també ha volgut aclarir que l'episodi que es va viure ahir i la decisió de marxar de l'hemicicle no va ser per evitar votar una moció contra el franquisme. “Condemnem el franquisme. No hi ha cap mena de problema en fer-ho. Ho hem fet altres vegades”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.