Política

Millo: “No tindríem mai una negativa perquè tots els espanyols poguessin decidir sobre el model d'Estat que volen”

El portaveu del PP en el Parlament de Catalunya remarca que ni el futur ni els problemes de Catalunya se solucionen amb una consulta

El vicesecretari general d'Acció Política del PP català considera que el dret a decidir és una fal·làcia

El portaveu del PP en el Parlament i vicesecretari general d'Acció Política del PP català, Enric Millo, considera que el futur de Catalunya i la solució als problemes dels catalans no passa per cap consulta. Ara bé, segons ha admès aquest dilluns en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, el PP de Catalunya “no tindria mai una negativa per a que tots els espanyols poguessin decidir sobre el model d'Estat que volen” en una consulta.

Millo ha assegurat, però que el dret a decidir “és una fal·làcia” perquè no hi ha una única manera d'entendre el dret a decidir. “Actualment som lliures i decidim”, ha argumentat.

En aquest context, ha explicat que el seu grup seguirà portant a Madrid “la proposta per a un nou model de finançament” per a Catalunya, malgrat la negativa inicial que han rebut del carrer Gènova.

Pel que fa a la manifestació del passat 12 d'octubre, Millo ha assegurat que a la plaça Catalunya de Barcelona hi havia dissabte cinc vegades més de gent que l'any anterior. Al seu entendre, “la majoria silenciosa està perdent la por a parlar”, i després de remarcar que, malgrat tot, “no és una qüestió de xifres”, ha reiterat que la societat catalana “s'està començant a dividir perquè estan obligant a la gent a optar per una via o una altra”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.