Política

La comissió sobre el cas Pujol tirarà endavant amb el suport del PP

Sánchez-Camacho confirma el suport dels populars a la proposta presentada ahir per ERC, ICV i la CUP, que ja compta amb el suport del PSC

S'ha mostrat disposada a comparèixer per explicar el cas de les escoltes de la Camarga

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que la seva formació votarà a favor de la proposta de comissió d'investigació sobre frau fiscal presentada aquest dimecres per ERC, ICV-EUiA i la CUP, arran del cas Pujol. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Camacho ha afirma que estarà “encantada de donar suport” a la proposta dels partits d'esquerres, tot remarcant que si ahir no la van signar és perquè aquestes formacions volien presentar-la sols.

Amb el suport del PP, es garanteix que la comissió d'investigació “per avaluar i investigar, en el context del cas Pujol, les diverses modalitats de frau, evasió i elusió fiscal” tirarà endavant amb el suport d'una gran part dels grup de la cambra catalana, ja que ahir mateix el PSC i Ciutadans ja van anunciar que també hi votaran a favor. “La comissió d'investigació tirarà endavant perquè hi ha unitat en aquesta qüestió”, ha assegurat Camacho.

La líder popular també s'ha mostrat disposada a comparèixer per explicar el cas de les escoltes del dinar de la Camarga, tal com volen els partits d'esquerres.

La creació d'una comissió d'investigació es votarà en el pròxim ple ordinari de l'1 d'octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia