Política

Multen l'Hotel Eden Rock per unes obres sense llicència

La sanció és de 1.000 euros i d'aquí a un mes els podrien tornar a multar

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va imposar el dia 7 de gener una primera multa a l'Hotel Eden Roc per la realització d'unes obres sense llicència municipal dins de la zona maritimoterrestre. Així mateix, l'Ajuntament ha requerit a l'hotel que restauri l'espai i enderroqui en el termini d'un mes els murs i la rampa de formigó construïts. Aquesta primera multa és de 1.000 euros, però fonts de l'Ajuntament asseguren que si d'aquí a un mes no ho han fet els tornaran a multar.

El 6 d'agost del 2014 l'Associació de Naturalistes de Girona (ANG) va presentar una denúncia per aquestes mateixes obres davant del Seprona i la direcció general de Costes. Per a l'entitat ecologista aquesta primera multa és una bona notícia, i demana a l'Ajuntament que continuï fent els passos perquè es restitueixi el vial d'accés que passa entre la zona de servitud de trànsit i la de protecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia