Economia

HISENDA

Cassà preveu estalviar 150.000 euros el 2013

El govern no cobrirà les quatre baixes en el personal de l'Ajuntament

El govern de Cassà de la Selva, de CiU, ha aprovat pel 2013 un pressupost de 7.689.985,55 euros. La previsió és estalviar 150.000 euros, que destinaria a asfaltatge, renovació de l'enllumenat i evacuació en cas d'urgències, segons indica el regidor d'Hisenda, Sergi Baulida.

Pel que fa a personal, l'Ajuntament ja ha retallat aquest any a la llar d'infants –sis monitores menys– i per l'any que ve reestructurarà encara més l'àrea. Perdrà quatre treballadors: un policia i un arquitecte tècnic, que havien entrat a l'Ajuntament amb plaça temporal. A més, una persona es jubilarà i una altra ha demanat anar a un altre lloc. No se substituiran.

A personal, Cassà hi destinarà 2,7 milions del pressupost del 2013, en lloc dels 2.850.000 que hi ha destinat aquest any. El pressupost va ser aprovat amb els sis vots favorables de CiU i el regidor de SI, que va presentar una esmena d'última hora per ampliar en 10.000 euros el programa Reciclatext i en 15.000 els ajuts a persones en risc greu d'exclusió social. L'esmena va enfurismar els regidors d'ERC, que van deixar la sala cinc minuts per reflexionar-hi.

Quant a ingressos, el govern és prudent i ha inclòs una partida de 132.000 euros provinents de la subvenció de la Generalitat per a la llar d'infants. Però la xifra podria passar a 90.000 euros si el govern n'aporta 600 (i no 875) per alumne i curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.