Economia

turisme

Guardonen l'hotel Guitart Monterrey, de Lloret

La Guia Gourdmand ha premiat l'hotel Monterrey de Lloret de Mar doblement. En l'edició de la guia de l'any vinent es reconeix aquest equipament com al millor hotel de Catalunya. I el Freu, el seu restaurant, com al millor del país. La Guia Gourdmand és una iniciativa de l'Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística.

“Que ens premiïn el Freu com a millor restaurant de l'any i l'hotel Guitart Monterrey com a millor hotel de l'any fa que encara tinguem més ganes de treballar en aquest projecte tot i la dificultat actual”, va explicar Rafel Silva, director de l'hotel.

Silva també va valorar la importància d'aquest doble reconeixement per a la ciutat de Lloret de Mar, “un destí amb uns actius molt importants i que nosaltres valorem molt”, hi va afegir.

El restaurant Freu, obert l'any 2006, ofereix cuina mediterrània amb influències exòtiques. És l'oferta gastronòmica de l'hotel Guitart Monterrey, un equipament de cinc estrelles ubicat a tocar del Gran Casino Costa Brava, en ple centre de Lloret de Mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.