Economia

La FOEG analitza l'estat de les pimes

Empresaris de diferents sectors demanen control sobre l'intrusisme

La FOEG va organitzar ahir a la tarda una reunió d'empresaris de les comarques de Girona per analitzar la situació actual de les pimes a la demarcació i elaborar un catàleg de propostes de millora. La sessió de treball s'emmarca en les trobades que s'estan duent a terme a tot el territori català amb vista al II Congrés de Pimes de Catalunya, impulsat per Fepime, que se celebrarà el mes de juliol a Barcelona.

A banda dels màxims representants de Fepime, a la sessió de treball hi van assistir empresaris de les càrnies, de la fusta, del suro, del món del turisme, del tèxtil, del transport, de la reparació de vehicles, de la construcció, del metall i agents comercials.

Els empresaris de les comarques de Girona reunits van coincidir en la necessitat que hi hagi més control de les administracions per combatre l'intrusisme, sobretot en sectors com la construcció, la reparació de vehicles i els agents comercials. En aquest sentit, es va posar damunt la taula la situació que s'està donant en els serveis de promoció econòmica dels ajuntaments, amb funcions que pertocarien a les patronals. També es van mostrar preocupats per la situació de l'aeroport de Girona o al greuge de l'N-II.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.