Economia

La nova col·lecció de rellotges Rolex

Consta de dotze models

Estaran exposats fins al 31 de maig a Pere Quera Joiers de Girona i Figueres

Les botigues de Pere Quera Joiers a Girona i Figueres presenta la nova col·lecció Cellini de rellotges de la marca Rolex, “una interpretació contemporània del rellotge clàssic, del valor segur i de la feina impecable d'una de les marques de rellotgeria més cèlebres de la història”. Les joies es podran veure exposades fins al 31 de maig en una mostra que disposa d'una decoració especial interior i exterior creada ad hoc per a les dues botigues.

La nova col·lecció comprèn dotze models que es presenten en tres famílies: Cellini Time, que marca les hores, els minuts i els segons; Cellini Date, que a més de l'hora informa de la data mitjançant agulla, i Cellini Dual Time, amb un segon fus horari amb indicador de dia i nit. Cada família de rellotges inclou quatre versions possibles: en or blanc o Everose de 18 quirats, un aliatge patentat per Rolex que és or rosa amb una resplendor molt especial, dues possibilitats que es poden combinar amb esfera clara o fosca.

El disseny renovat –unisex– és elegant, sobri i refinat. Està realitzat amb materials nobles. Els acabats són luxosos i en cada detall s'han respectat els codis de l'art rellotger. Pel que fa a la iconografia, per il·lustrar el classicisme contemporani de la nova col·lecció, Rolex ha escollit un univers visual vinculat a l'arquitectura moderna de línies netes i que juga amb la llum, “aconseguint en tot moment un equilibri estètic perfecte”.

I com estableixen els cànons de la manufactura, el moviment està equipat amb l'espiral Parachrom i disposa del certificat Cosce. La caixa mesura 39 mil·límetres. La corretja és de cuir al·ligàtor negre o marró i la sivella fa joc amb la caixa. Així mateix, s'ha dissenyat un doble bisell en cada model, un de bombat i un altre d'estriat.

El nom de la col·lecció, llançada per primera vegada el 1928 amb el model The Prince, fa referència al Renaixement italià i a un dels artistes més admirats: l'orfebre i escultor dels papes Benvenuto Cellini. “Igual que en el moviment artístic del segle XVI, els Cellini de Rolex, presentats en l'últim Saló Mundial de Rellotgeria i Joieria Baselworld, constitueixen un retorn a les fons del classicisme.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.