cultura

Llum a l'art

Noranta galeries catalanes obren la Tardor de l'Art, lluminosa de concepte

La llum és el concepte que regna en la tercera edició de la Tardor de l'Art, iniciativa conjunta dels galeristes catalans que aquest any té com a novetat una exposició col·lectiva a l'Arts Santa Mònica. Amb un On/Off com a crit de guerra, explícit i metafòric alhora, noranta galeries de tot el territori s'han afegit a l'aventura d'exposar durant un llarg mes una obra –produïda expressament– que irradia llum.

Tom Carr, Arranz-Bravo, Neus Colet, Joana Cera, Perico Pastor, Jordi Fulla, Manel Armengol, Àngels Ribé, Jordi Mitjà, Ann Veronica Janssens i Mayte Vieta són alguns dels artistes que, amb les seves eclèctiques peces que evoquen o invoquen la llum, exposen en aquesta Tardor de l'Art, projecte estratègic dels galeristes, que té el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals, l'ICIC, (65.000 euros de subvenció), amb la missió de reforçar el sector –molt tocat per la crisi econòmica–, donar una imatge més fresca i oberta del món de les galeries d'art i crear nou públic, si fos possible més jove, que agafi l'hàbit d'anar a veure exposicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.