cultura

música

La Banda Musical de Blanes fa 30 anys

Una gran rua, un concert i un sopar de germanor són dos dels actes principals per celebrar l'efemèride

La Banda Musical de Blanes celebra demà dissabte els trenta anys, i ho fa amb una sèrie d'actes, entre els quals destaca una rua i un sopar de germanor.

A les cinc de la tarda, la gran rua sortirà de diversos indrets del centre de Blanes amb la participació d'entitats blanenques i, com a convidat, l'Agrupament de Falleres Valencianes. Totes les colles s'uniran a les sis al passeig de Mar, des d'on aniran fins a l'antic pavelló d'esports. Allà es farà una actuació de gospel. Finalment hi tindrà lloc un sopar amb tres-centes persones.

L'any 1979 Pere Comas va fundar la Banda de Tambores y Cornetas de Blanes, que després s'anomenaria Asociación Cultural Majorettes i Banda de Blanes. Va ser l'embrió de la Banda Musical de Blanes, creada el 12 de setembre de 1982, quan va fer la primera actuació davant l'Ajuntament. A finals dels vuitanta, el conjunt va viure un capítol important amb la unió amb la Banda del Col·legi Mossèn Joan Batlle. En aquests trenta anys de vida, la Banda Musical de Blanes ha actuat, a part de a Catalunya, a països d'arreu del món, sobretot a Anglaterra i França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.