cultura

‘La Templanza', de María Dueñas, i ‘Blitz', de David Trueba, lideren les vendes de ficció en castellà

La novel·la d'Artur Pérez Reverte ‘Hombres buenos'; el còmic de Mortadel·lo i Filemó,‘El Tesorero', de Francisco Ibáñez, i l'últim llibre d'Albert Espinosa completen la llista

La Templanza (Planeta), de María Dueñas, encapçala aquest Sant Jordi la llista de llibres més venuts de ficció en castellà. En no ficció, lidera les vendes Grandes platos para todos los días (Ediciones Temas de Hoy), de Shine

El llibre de David Rodríguez Trueba Blitz (Anagrama), és el segon de ficció més venut en llengua castellana, seguit de Hombres buenos (Alfaguara), d'Arturo Pérez-Reverte; el còmic de Mortadel·lo i Filemó El Tesorero (Ediciones B), de Francisco Ibáñez. Tanca la llista dels cinc més venuts l'edició castellana de l'últim llibre d'Albert Espinosa El mundo azul. Ama tu caos (Grijalbo).

Pel que fa als títols de no ficció, el segon més venut és MasterChef Junior (Temas de Hoy), de Shine, seguit de Yo fui a EGB 2 (Plaza&Janes), de Javier Ikaz/Jorge Díaz; De lo peor, lo mejor (Ediciones Martínez Roca), d'Auronplay, i Destroza este diario (Paidós), de Keri Smith.

El libro troll (Temas de Hoy), de El Rubius lidera la llista dels més venuts en la categoria de llibres infantils i juvenils. After (Serie After 1) (Planeta), d'Anna Todd; Divergente (RBA Molino), de Veronica Roth; Wigetta (Temas de Hoy), de Willyrex, i Minecraft 4. Guía de combate (Minecraft 4) (Montena), d'AA.VV, completen la classificació.

El rànquing provisional del Gremi de Llibreters s'elabora amb les dades obtingudes d'una mostra representativa feta entre llibreries agremiades fins a les cinc de la tarda d'aquest dijous. També té en compte la informació recollida fins al dia anterior per Librired, un sistema que envia informació de manera automàtica de 220 punts de venda de llibreries, cadenes de llibreries, hipermercats, grans superfícies, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.