El lector escriu

Animals com a diversió a Lloret de Mar

Tristament, aquest proper mes de novembre tornarem a veure com l'Ajuntament de Lloret continua fomentant l'explotació i el maltractament animal amb l'organització de la fira medieval. Ovelles i cabres en un minúscul espai tancat durant tot el cap de setmana, ponis i burros tractats com a objectes sotmesos als capricis de la gent, o aus rapinyaires lligades de les potes i obligades a passar gana i a estar tancades en l'obscuritat perquè obeeixin durant el seu entrenament.

Espectacles convertits en vergonya que provoquen dolor, estrès, angoixa i, per tant, patiment físic i psíquic als animals, i on la gent que els visita aprèn a infravalorar i a menysprear la seva vida i el seu patiment. Divertir-nos fent ús dels animals s'allunya molt de la dignitat i el respecte envers aquests.

No existeix cap justificació per sotmetre els animals a l'abús a què s'exposen en innombrables formes d'oci, malgrat que aquestes disposin del beneplàcit de les autoritats de torn.

Lloret de Mar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.