El lector escriu

Cal tornar a pensar!

Des de fa ja anys moltes persones reconeixem que les matèries de l'àrea de filosofia (actualment filosofia, història de la filosofia, educació ètica, ciutadania, psicologia i sociologia) estan sent menystingudes en l'ensenyament secundari del país, en part per culpa de Madrid, però no només per ells.

És evident que fer assignatures d'una hora setmanal és ridícul i un despropòsit pedagògic reconegut. També que la competència del professorat necessita una dignitat en el tractament, que a vegades manca.

Cal retornar la dignitat a aquesta àrea, que té 2.500 anys d'antiguitat i que permet la integració dels coneixements i la maduració dels joves. Els professionals s'hi estan esforçant, i n'hi ha mostres suficients arreu de Catalunya.

Diferents plataformes, amb el suport d'universitats, han organitzat per al proper 14 d'abril al matí, a l'Ateneu de Barcelona, un acte informatiu i reivindicatiu: Salvem la filosofia, ara!

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.