El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Torelló

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Plugims Pluja Plugims Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 9510010090754535
Cota de neu (m) 0250000000
T. màxima (ºC) 19211921232424
T. mínima (ºC) 11121315121111
Vent 10 km/h E 10 km/h E 15 km/h NE 20 km/h NE 15 km/h E 0 km/h C 5 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats puntuals a la tarda

Cel entre mig i molt ennuvolat al terç nord i a la meitat est. A la resta del territori estarà serè o poc ennuvolat, amb núvols més compactes al litoral i el prelitoral. Fins al migdia s’esperen ruixats aïllats al quadrant nord-est. A partir d’aleshores, s’estendran de manera més dispersa a la resta del litoral, el prelitoral, el Pirineu i el Prepirineu. Seran d’intensitat entre feble i moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.400 metres. Temperatura mínima lleugerament més baixa a l’interior i semblant al litoral. La màxima serà lleugerament més alta, sobretot a la meitat sud del territori.

La mar: Maror en tota la zona marítima.

Demà: Al matí estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord del territori i poc ennuvolat a la resta. A la tarda la nuvolositat augmentarà en general i quedarà molt ennuvolat o cobert. S’esperen precipitacions al quadrant nord-est al matí. A partir de mitja tarda se n’esperen també en altres punts de la meitat nord i poden afectar de manera més dispersa la resta del litoral i prelitoral. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET