El lector escriu

Camí de ronda de Calella

Actualment estant arreglant (o destrossant?) el camí de ronda de Calella a Llafranc. Hi ha trams que segueixen tal com estaven fins ara. O sigui amb unes bigues de fusta i terra. Molt bé! Altres, que és el motiu de la meva queixa, els estant arreglant amb ciment i rajoles. Penso que un camí de ronda en general, no és un passeig marítim, és això, un camí de ronda, també un GR, i com a tal em sembla un espai natural. I s'hi hauria d'intervenir el mínim possible. És cert que és un camí molt transitat i que alguna intervenció s'hi ha de fer, però precisament han de ser intervencions molt acurades. Calia fer el camí tot de nou? No diuen que no hi ha diners? Tenim uns espais preciosos que, de mica en mica, van deixant de ser el que eren. Vàrem començar a Port Pelegrí, posant ciment al camí de baixar a platja... calia posar ciment a totes dues baixades? Cal posar rajoles al camí de ronda?

Als propietaris dels hotels, restaurants i totes les persones que viuen del turisme de Calella els semblen bé aquests canvis i altres, que realment no han mantingut aquest entorn natural. Últimament, sento moltes explicacions defensant un turisme de qualitat (entenc culturalment i econòmicament), etcètera. Està o estarà Calella a l'altura d'aquest tipus de turisme?

Respecte a aquesta intervenció del camí de ronda... saben que per aquest camí hi passen excursionistes?, saben que també de tant en tant hi passen bicicletes (normal), motos i de tant en tant algun cotxe despistat o no? I les rajoles no es trencaran? No fa més lleig unes rajoles trencades que unes bigues de fusta una mica gastades? No podien seguir les bigues de fusta al mirador de Llafranc? I al mirador de Carles Sentís, calia posar- hi rajoles? Tot plegat, una mica desastre; haurem d'esperar el proper arranjament i si és possible que siguin tècnics més sensibles als espais naturals!

Terrassa (Vallès Occidental)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.