El lector escriu

Què passa a Fisersa?

Una vegada més, l'empresa municipal Fisersa dóna peu a omplir les pàgines de la premsa amb notícies sorolloses. Què passa realment a Fisera?

Si fem una mica de memòria, trobem que els dos darrers gerents, els senyors Testart i Viñas, van ser acomiadats per, segons sembla, falta de confiança. Uns mesos després del darrer acomiadament, es va convocar un concurs per contractar un nou gerent i, després d'haver-s'hi presentat diversos pretendents, es va anul·lar –segons diuen l'alcaldessa i el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament– perquè “les bases van ser objecte d'un error en una transcripció i això va provocar que hipotèticament s'hi poguessin posar pegues”. Aquesta anul·lació és més que sospitosa –alguns som molt malpensats–, ja que ha transcendit que un dels aspirants més ben situats per ocupar el càrrec de gerent és precisament el senyor Albert Testart, primer dels dos gerents acomiadats per, suposadament, falta de confiança. A partir d'aquí s'abandona la idea de presentar el concurs amb noves bases i queda anul·lat, segons diu el primer tinent d'alcalde, per “la proximitat de les eleccions municipals”; bufa, quantes coincidències, oi? Tot seguit, el càrrec de gerent passarà a ocupar-lo l'actual conseller delegat i alhora tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, el senyor Manuel Toro, que compaginarà, sembla, els tres càrrecs. Una situació, si més no, estranya, que els ciutadans figuerencs no arribem a entendre –almenys uns quants– perquè el senyor Toro sembla que té prou feina a l'Ajuntament, o potser massa, ja que fins i tot s'ha vist obligat, fa pocs dies, a rectificar un intent de portar la Generalitat als jutjats per “no haver mirat prou bé” una llei aprovada el mes d'abril per garantir el fons de cooperació. Així doncs, pel que sembla, tampoc “ha mirat prou bé” les bases del concurs per accedir al càrrec de gerent, ja que s'ha vist obligat a cancel·lar-lo. Si amb dos càrrecs ja no podia analitzar amb condicions els assumptes propis dels dos llocs que ocupa, amb tres pla!

Per finalitzar, els ciutadans, que som molt malpensats, de moment no veiem prou clara l'anul·lació d'aquest concurs, i encara menys com s'ha pogut produir aquest embolic; potser més endavant es podrà aclarir, però en principi fa pensar malament.

Figueres (Alt Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia