Editorial

Ridícul per la falta d'arguments

La falta d'arguments del nacionalisme espanyol a l'hora de combatre les aspiracions democràtiques del poble de Catalunya porta algunes veus destacades a efectuar unes relliscades dialèctiques considerables amb algunes declaracions que, sota una validació estadística capciosa, acaben demostrant-se falses, inexactes i tergiversades.

Les dades aportades per la Comunitat de Madrid assegurant que les empreses marxen de Catalunya per establir-se a la capital de l'Estat per culpa del gir sobiranista van ser efectuades amb un bombo i uns platerets que no van impedir sentir com la melodia desafinava. És tan cert que hi ha empreses que situen la seu social a Madrid com que això també passa en altres zones de l'Estat poc suspectes d'independentisme com Castella, i que, d'altra banda, la majoria de firmes catalanes que ho fan conserven les seves activitats productives a Catalunya, que és on hi ha l'activitat productiva i no l'economia extractiva tradicional de la capital.

Tot plegat són exemples de poca credibilitat que evidencien la falta d'arguments sòlids i que, desgraciadament, tenen corifeus a Catalunya, com el líder del PSC, Pere Navarro, que també ha gosat dir que el sobiranisme espanta les inversions quan en realitat, amb les xifres a la mà, el nostre país és una de les regions d'Europa amb més atracció d'inversió estrangera. El procés sobiranista, per més que a alguns els dolgui, ni allunya empreses, ni espanta inversors, ni tampoc turistes, perquè tots els analistes saben que Catalunya és un país escrupolosament democràtic i d'una responsabilitat i solvència acreditada en el terreny productiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.