Opinió

Benvolgut Mariano

“No sé si estàs al cas del que passa a Catalunya, perquè tens la delegada pendent de les banderetes i ara la presidenta pendent d'unes converses”

Suposo que deus haver vist que aquesta ha estat una setmana moguda a Catalunya. Dimecres, més de quaranta entitats i associacions, a més de les principals formacions polítiques del país, amb el president Mas al capdavant, van constituir el Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que no és res més que una plataforma per dir en veu alta que Catalunya vol una consulta per decidir el seu futur. I ahir, un lloc tan emblemàtic com el Camp Nou es va convertir en un clam per fer saber al món la nostra petició, Freedom Catalonia. Suposo que ja n'estàs al cas, de tot el que passa a Catalunya, però com que la teva delegada del govern està molt enfeinada presentant recursos contra els ajuntaments demanant-los que pengin banderes espanyoles al balcó, i com que la presidenta del teu partit a Catalunya va de bòlit amb les famoses converses privades que ja ha sentit tothom, podria molt ben ser que no n'estiguessis al cas. I sobretot ara, que se us ha girat tanta feina amb aquest tal Bárcenas, que ja es veu que és una mala peça. No sé on anirem a parar, tu els dónes feina i després resulta que no et pots refiar de ningú. Marededéu. Però vaja, jo només t'escrivia quatre línies per fer-te saber la situació, perquè dimecres els del Pacte Nacional pel Dret a Decidir van decidir que el president Mas ja t'ho faria saber per carta. Però com que aquests dies ha casat la filla i ha anat de bòlit, podria molt ben ser que ara tot això s'endarrerís una mica. I jo tinc pressa. No pateixis. Rebràs la carta aviat. Jo només volia avançar-t'ho, això que volem una consulta, perquè n'estiguis al cas i et vagis pensant la resposta. Així guanyem temps. Gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.