Serveis

serveis

La concessió del vol nàutic de Lloret, recorreguda

Horst Walter, que havia portat l'escola d'esquí nàutic des dels seus inicis, fa 45 anys, denuncia que el seu principal competidor no tenia els requisits per concursar

L'exconcessionari del servei de vol nàutic (parasailing) a la platja de Lloret de Mar, Horst Walter, es planteja portar la concessió que va perdre al jutjat perquè manté que el seu competidor que es va endur la concessió ni tan sols es podia presentar al concurs. L'advocada de Walter, que havia portat aquest negoci des dels inicis d'aquesta activitat a Lloret, Helena Hugas, manté que l'Ajuntament no va ser curós a l'hora d'assegurar-se que tots els que concursaven complien els requisits previs, i que qui es va endur la concessió –en aconseguir més punts que el seu client– ni tan sols podia concursar. Dels requisits de solvència tècnica, que cal tenir a l'inici de l'expedient com a condició prèvia abans que el consistori valori la proposta, el guanyador n'incomplia quatre: no tenia la titulació per exercir de monitor d'esquí nàutic, tot i que es comprometia a fer una gestió directa del servei; no tenia embarcacions, sinó que va acompanyar la proposta d'un pressupost d'empreses nàutiques per 6 embarcacions, amb un import total de 475.959,55 euros, més una declaració jurada en què diu que, si guanya el concurs, ja les comprarà, i li faltaven el certificat de la inspecció tècnica de les embarcacions –que no tenia–, i la proposta de pòlissa d'assegurança. “Tenir el títol no suma punts, tenir les barques tampoc, però són requisits per concórrer-hi; qui va guanyar ho tenia tot malament i el van valorar, m'estranya que l'Ajuntament sigui tan temerari”, va considerar Hugas. Han presentat dos recursos i, si cal, ho denunciaran al jutjat.

El regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera, va dir que lamenta que Walter perdés el concurs després de tants anys, però que ell no pot entrar a discutir la valoració dels tècnics i que, si comproven que efectivament hi ha algun error, no tindran cap problema a rectificar.

LA XIFRA

3
persones
van presentar-se al concurs per tenir la concessió d'activitats nàutiques a la platja de Lloret de Mar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.