El lector escriu

Una mare bescanonina molt preocupada

Soc Míriam Romero, bescanonina des de l’any 1993. Actualment estic casada i tinc dos meravellosos fills de 5 i 2 anys. El passat mes de maig, des de la llar d’infants Nins, ens van fer arribar una circular en què ens demanaven si necessitem fer servir el servei del centre els mesos de juliol i agost. Vaig comentar a l’educadora que nosaltres no el faríem servir cap dels dos mesos, ja que per motius de reorganització familiar, laborals i econòmics (casals, menjadors, carnets de la piscina i despeses que això ens genera) ens veiem obligats a fer que els nens, el mes de juliol, s’estiguin a Sant Joan de les Abadesses amb els seus avis paterns. A l’agost fem vacances els seus pares.

La directora de la llar em va comentar que s’havia de pagar un dels dos mesos perquè és la normativa de l’Ajuntament. Faig una instància a través del lloc web i la resposta és: “Segons la normativa, el curs escolar acaba el 31/07/2017.”

Senyor honorable alcalde i regidora d’Educació de l’Ajuntament de Bescanó, no podrien fer servir un altre tipus de discurs que aquest? Tenir una mica de tacte a l’hora de parlar amb uns pares que no ens podem permetre regalar la quota d’un mes ni portar els nostres fills al casal per diferents motius? I si hagués de fer servir el servei el mes d’agost? On he d’anar si la guarderia està tancada?

Espero poder ser escoltada per algú, ja que des d’on paguem els nostres impostos (que no són pocs) no se’ns escolta.

Bescanó (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia