El lector escriu

No amb humilitat, tampoc la destral ni pintura de guerra

Aquest és el tarannà propi del nostre poble, mai caiem en els paranys imprevistos: demostrant sempre el que significa Catalunya per a la resta del poble Espanyol. Almenys haurien d’entendre que només la política pot solucionar la diferència existent entre les dues comunitats. És sens dubte un greu problema amb àmplies opcions i perspectives favorables per assolir un estatus coherent dintre el marc més ampli de les voluntats. El primer pas fet per Quim Torra ha de ser el preludi d’una entesa a tots els nivells judicials.

No pensem en cercar vies directes al procés, som un país responsable i continuarem demostrant la nostra vàlua amb el diàleg. Única eina reforçada, si volem assolir el que tant s’anhela com a catalans. D’entrada, i sempre dintre el camp assenyat, la jurisdicció s’ha d’acabar. Hem trencat el gel existent, des de feia set anys, sense haver aconseguit canvis substancials de millora. Tancats en la denegació, sense cap trobada entre els respectius presidents. Ara, a la fi, s’ha obert el camí tan espinós i mancat de relacions per poder negociar els encanteris de la justícia dels anteriors governs de l’Estat. Doncs cal felicitar-nos si ha de servir com a obertura innovadora del diàleg respectuós i democràtic.

Vulpellac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia