El lector escriu

Indignació amb la Sarfa

Escric aquesta carta per denunciar que el passat 17 de juny a les 19.25 hores em trobava esperant l’autobús de la Sarfa a la parada de Sant Antoni de Calonge, per agafar el cotxe en direcció a Girona, juntament amb unes altres persones.

Que en arribar l’autobús i en disposar-nos a pujar, el conductor no ens ho va deixar fer, dient que si no teníem bitllet no hi podíem accedir. L’autobús no anava ple i, en replicar-li que jo disposava d’un bo de viatge i que, per tant, ja en tenia de bitllet, la seva resposta va ser que “había recibido órdenes y que sin billete no se podía subir”.

Evidentment a Sant Antoni de Calonge no es pot comprar bitllet, perquè no hi ha taquilla. I en dinou anys que fa que faig ús d’aquest servei, aquesta circumstància no m’havia passat mai. El senyor conductor va marxar sense deixar-nos pujar i ens va deixar a terra amb les conseqüències que va comportar. Aquest era l’últim autobús que circulava l’esmentat dia.

Afortunadament, jo disposo d’un habitatge a Sant Antoni de Calonge, però juntament amb mi, va deixar dues nenes menors d’edat a les quals els vaig oferir casa meva, ja que estaven soles i espantades. Em vaig posar en contacte amb els seus pares i les van poder venir a recollir traslladant-se des de Cassà de la Selva i Girona.

Serveixi aquest escrit per donar constància del fet i que es puguin prendre les accions oportunes.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia