El lector escriu

Girona entre estacions

Quan ara fa uns mesos, setembre 2017, varen tirar a terra el passadís que unia les estacions de trens, no s’entenia per què no s’aprofitava la coberta amb les columnes. Allò hauria estalviat molts diners a l’Ajuntament. Hauria estat un espai obert. Sols s’havien de fer els acabaments. Aquesta primavera passada s’han acabat les obres i no s’ha fet res per unir els dos edificis.

Ara res de res. La unió entre les dues estacions es fa sota el sol o sota la pluja. I com els dies de pluja, la gent que surt d’una o va l’altra, veient que ara fa sol, doncs a protegir-se’n, però tot d’una, amb els quatre trucs de dalt d’avís, es troben amb una pluja que, aviat reforçada i ajudada pel vent, fa per moments aquell tram impossible, llevat que no vulguis quedar ben xop. Poca cosa fan els paraigües, en aquests casos.

En aquest aspecte, potser, una imatge molt pobra de Girona que s’emporten aquells que amb maletes corren sota la pluja insistent. I tot perquè no hi ha cap cobert que protegeixi d’aquella pluja ventada.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia