El lector escriu

Massa lentitud?

Dilluns dia 22 d’octubre, quarts de dues del migdia, la meva filla circulava amb el cotxe pel carrer Pare Coll, va veure una senyora d’edat avançada caminant pel mig del carrer. Va fer la volta per tornar a passar per allà mateix i la va veure caminant pel passeig d’Olot direcció Emili Grahit, també pel mig del carrer. Com que no podia parar-se ni aparcar enlloc per poder parlar amb la senyora i intentar ajudar-la, va trucar amb els mans lliures a la Policia Municipal per comunicar-li el que havia vist. Després de repetir diverses vegades on l’havia vista, com anava vestida i d’insistir en el fet que se la veia molt despistada, li van dir que hi enviarien una patrulla. Al cap de 45 minuts rep una trucada de la Policia Municipal i li diuen que la patrulla hi ha anat i que acaben d’avisar que no havien vist ningú. També li van dir que no tenien cap avís de cap persona desapareguda ni atropellada. A veure, després de tres quarts d’hora, què esperaven, que la senyora els esperés asseguda? Després de tanta estona una persona que caminava esmaperduda ja podia ser molt lluny d’allà.

Davant un avís d’aquestes característiques no haurien d’haver enviat algú, policia municipal, agent cívic, ambulància, qui sigui, immediatament? Quan una persona es perd, penso que la rapidesa és imprescindible. Una vegada més, quan s’avisa la Policia Municipal des de Sant Narcís-Pare Coll no venen o ho fan massa tard.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia