El lector escriu

El semàfor de Llambilles

Des de fa més de deu anys aquest absurd, anacrònic i obsolet semàfor provoca cues i retencions de vehicles ben bé durant més de dotze hores al dia, en horari de set i quart del matí fins a quarts de nou del vespre.

Milers de vehicles cada dia han de parar i donar pas a uns pocs, afortunats, veïns de Llambilles. Això no és fer prevaldre l’interès general sobre l’interès particular d’uns pocs, més aviat tot el contrari.

Costa de creure que en aquests darrers anys el consistori de Llambilles no hagi trobat cap solució al problema, és molt més fàcil mirar cap a l’altre costat i no fer res.

En el fons hi veig una manca de voluntat política per resoldre el problema, tant en l’àmbit municipal com en el de les autoritats de trànsit provincials, ara que tant parlen de la seguretat viària.

De solucions per eliminar el maleït semàfor n’hi ha, com ara fer la variant, una cruïlla a dos nivells, una variant semisubterrània com a la població de Mont-ras (Baix Empordà). Falta voluntat, ganes i valor per aplicar-les.

Ara més que mai, necessitem polítics i administracions públiques que solucionin problemes, no que en generin més dels que ja tenim.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia