El lector escriu

‘Infovidreres’ 08

Acabo de rebre el núm. 08 d’Infovidreres del març del 2019, i m’agradaria fer unes reflexions. L’encara actual batlle, senyor Camps, diu parlant de l’escola Sant Iscle: “Davant la inoperància i passivitat dels successius consistoris”, i parlant de l’aigua: “L’aigua a Vidreres els darrers trenta anys és una història d’indolència i covardia municipal.” Jo crec, senyor Camps, que vostè és un irresponsable i un mal educat (i té molt d’ego) fent aquestes afirmacions: és un menyspreu al treball d’altres ajuntaments.

Referent a l’actuació del 2013 dels horts d’en Pere Pau, culpant ERC Vidreres Som Tots, crec que vostè encara hi té més culpa, ja que estava dins l’equip de govern, i com a alcalde; jo, d’això en dic mentider. Amb referència al centre de dia, “un repte de legislatura aconseguit”, si no estic errada crec que s’acaba aquesta legislatura i encara no hem vist res visible.

No vull acabar sense recordar-li els arbres tallats a Mas Flassià, els problemes amb els veïns i la mala planificació amb la nova escola Sant Iscle, que encara avui he vist com els treballadors de l’obra estan fent treballs amb maquinària inclosa, a la mateixa escola, i els nens i nenes a dins o al pati, incloent un generador d’energia portàtil perquè encara no hi ha corrent de la xarxa.

Recordar-li també la investigació que té vostè al jutjat de Santa Coloma, crec per cinc presumptes delictes.

Una veïna de Vidreres enfadada.

Vidreres (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia