Opinió

A la tres

A punt!

“És cert. Ho tenim tot tan a punt que aquesta ha de tornar a ser una gran Diada. Però aquesta... i punt!

Diguin-me optimista (que és cert), però sóc dels que pensen que aquesta Diada tornarà a ser espectacular. Com vostès, hi ha dies que estic tip, fart, cansat, emprenyat, dolgut, despistat i no sé quantes coses més quan veig com funciona això de Junts pel Sí, i quan veig què fa la CUP. Sí. Però això no treu que aquest 11 de Setembre vinent hàgim de tornar a sortir tots al carrer. A Salt, a Berga, a Tarragona, a Lleida o a Barcelona, que aquesta vegada ens podem estalviar els autobusos. Serà espectacular (ho ha de ser) perquè aquest cop l'ANC i Òmnium han tornat a encertar amb l'eslògan. “A punt”, diuen. Hi podien haver afegit un signe d'exclamació i dir “A punt!”, que transmet una mica més d'energia, però vaja. Perquè no crec que cap altre independència arreu del món hagi estat tan monitoritzada i preparada com aquesta, que ho és tant que fins i tot donem pistes al TC del que anem a fer per si ens vol inhabilitar a tots, inclosos vostè i jo. Mirin si estem a punt, que el ple del Parlament ja comença a tirar pel dret amb el tema de la unilateralitat, i comença a passar de les paraules als fets. Veurem què fa el TC després que el Parlament aprovi la ponència de la comissió constitucional. Que facin el que vulguin, però que sàpiguen que nosaltres estem “a punt”. Ja sé que els fa mandra, i que tots tenim la sensació que ja ho hem fet tot, des d'una V baixa fins a agafar-nos les mans de nord a sud del país, i que ja tenim l'armari ple de samarretes de l'ANC. Però no es pensin pas que hàgim perdut el temps, fins ara. Tots els
maldecaps, els atzucacs i els daltabaixos, siguin positius, hauran servit per aclarir (sí, a còpia de patacades) el panorama, i de fer que els partidaris del sí creixin cada cop que el CEO fa una enquesta. Hi ha una majoria independentista al Parlament, hi ha una majoria social, i hi ha la certesa que a Espanya no hi ha res de res; de fet, no hi ha ni interlocutors. Com volen que no estiguem a punt? Vagin-se traient la mandra, descansin aquest estiu però de moment vagin omplint les inscripcions de la Diada. Que ho tenim tot tant “A punt” que aquesta hauria de ser la darrera Diada reivindicativa. Vaja, que l'eslògan també podria haver estat “Diada 2016. I punt!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia