Política

El fiscal, “satisfet” per la sentència excepte per les absolucions de València

Pedro Horrach diu que no ha decidit encara si recorrerà davant del Suprem o si demanarà l'ingrés immediat a presó d'alguns dels condemnats

El fiscal anticorrupció del cas Nóos, Pedro Horrach, s'ha mostrat aquest divendres al migdia “satisfet en general” amb la sentència que l'Audiència de Palma ha fet pública, perquè sembla “d'acord” amb les peticions del ministeri públic, excepte per les absolucions dels càrrecs relacionats amb la “branca valenciana” del cas. En una breu atenció als periodistes que l'esperaven a la sortida de l'Audiència, Horrach ha dit que només s'ha pogut llegir les penes, però no la resta de les 740 pàgines de la sentència. Per això, encara no ha pogut valorar si recorrerà la decisió davant del Tribunal Suprem ni si demanarà l'empresonament immediat per als condemnats, a l'espera que el tribunal fixi data per una vista oral per aquesta mesura. Així, tampoc ha valorat la diferència de penes entre Urdangarin i Torres, perquè no en sap els motius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia