Política

Turull assegura que l’únic contacte amb Rajoy aquest diumenge “han estat cops de porra”

“Les úniques notícies que han arribat de l’Estat són cops de porra, rebentar vidres i ferir a gent”, ha lamentat

El portaveu del govern explica que s’han presentat almenys 73 denúncies contra les agressions policials

El conseller de Presidència, Jordi Turull, ha explicat aquest dilluns a la matinada que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no ha parlat en cap moment amb la Generalitat durant la jornada del referèndum. De fet, ha afirmat que l’únic “contacte” amb el cap del govern de l’Estat “han estat cops de porra”.

En la roda de premsa en la que ha anunciat els resultats del referèndum, al costat del vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d’Exteriors, Raül Romeva, Turull ha garantit que “les últimes notícies” que han rebut de la Moncloa “han estat cops de porra, rebentar vidres i ferir a gent”. “Aquestes són les úniques notícies que avui han arribat de l’Estat”.

Turull ha xifrat en 844 les persones que han hagut de ser ateses pels serveis sanitaris “per haver estat agredides, víctimes d’aquesta situació salvatge de la policia de l’Estat”.

Al llarg del dia, l’executiu ha recomanat als ferits anar a un centre mèdic per demanar un certificat i presentar una denúncia davant dels Mossos. Turull ha indicat s’han presentat almenys 73 denúncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia