Política

Els promotors de la candidatura unitària recullen 35.000 signatures el cap de setmana

L’objectiu és arribar a les 55.000 necessàries per constituir l’agrupació d’electors i posar aquest instrument a disposició dels partits

Els promotors de la candidatura unitària han recollit més de 35.000 signatures durant el cap de setmana per tal de constituir una agrupació d’electors que pugui concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. Les signatures s’han obtingut en una trentena de punts de recollida arreu del territori. Entre aquest dilluns i aquest dimarts se’n seguiran recollint amb l’objectiu d’arribar a les 55.000 necessàries per constituir l’agrupació d’electors i posar aquest instrument a disposició dels partits polítics. Els punts de recollida de signatures i els impresos per emplenar es poden consultar i descarregar al web llistaunitaria.cat. La iniciativa ha rebut més de 500.000 adhesions ciutadanes a través del web.

Per constituir l’agrupació d’electoral, cal presentar a la Junta electoral central signatures que representin l’1% del cens electoral de cada demarcació, el que suposa recollir 42.000 signatures a la demarcació de Barcelona, 6.000 a la de Tarragona, 5.200 a la de Girona i 3.500 a la de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia