Política

Cifuentes afirma que la seva renúncia al màster no pretén desafiar ningú

La presidenta de la Comunitat de Madrid diu que ha estat una decisió “absolutament personal”

No es planteja dimitir

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha assegurat aquest matí que la renuncia al màster de la Universitat Rey Juan Carlos no és un desafiament a ningú i que ha estat una decisió “absolutament personal”, que no ha consultat amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, segons recull l’agència Efe. Cifuentes ho ha afirmat en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Consejo de Gobierno, en el que també ha negat que la Comunitat de Madrid estigui paralitzada per la polèmica relacionada amb el màster. No es planteja dimitir.

La decisió de renunciar al polèmic màster ha obtingut aquest matí l’aprovació del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, que ha afirmat que la presidenta de la Comunitat de Madrid, “ha actuat amb responsabilitat” sobre la seva renúncia al seu polèmic màster. “Crec que és un gest que l’honra”, ha dit el ministre en declaracions als mitjans. De la Serna ha criticat severament el portaveu del Partit Socialista de Madrid, José Manuel Franco, per haver anunciat una moció de censura contra Cifuentes “quan ell és el primer que té la llicenciatura falsa”. La secretaria general del PP, María Dolores de cospedal, també ha afirmat aquest matí que manté el suport a Cifuentes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia