Política

municipal

guerra de símbols

L'alcalde de Cadaqués (ERC) penja la ‘rojigualda' a l'ajuntament

Lloret afirma que no vol perdre “ni temps ni cèntims” i que la independència “no es farà amb una guerra de banderes”

L'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, va fer posar la bandera espanyola al balcó de l'ajuntament al costat d'una estelada i una bandera d'Europa, en compliment d'una sentència que l'obligava a fer-ho.

“Tenim una sentència ferma i tard o d'hora ho havíem de fer. Ho vaig consultar a l'AMI i al partit i així ho he decidit”, afirmava Lloret, que hi afegia: “Podem anar cap a la independència i cap a un país nou sense cap guerra de banderes.” “Entenc que hi hagi a qui dol molt, i a mi també em dol, però per aquest camí només perdríem el temps i els diners”, afirmava l'alcalde d'Esquerra.

Lloret, a més, ha penjat una pancarta al balcó que deia: “La bandera espanyola oneja en aquest ajuntament per imperatiu legal i en contra de la voluntat de la majoria de cadaquesencs.” L'alcalde, així mateix, recordava que el jutge obliga també a un pagament per demora de l'ampliació del manament judicial. “El cost del judici també s'ha de pagar. No sé si les costes ens les haurem de repartir entre l'exalcalde [Joan Figueras, CiU] i jo”, deia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia