Política

POLÍTICA

CSQP creu que la querella a Forcadell va en contra “de les llibertats”

El diputat de SíQueEsPot al Parlament Albano-Dante Fachin ha lamentat que el TSJC accepti a tràmit la querella contra la presidenta del Parlament per permetre la votació de les conclusions de la comissió del procés constituent, però ha sostingut que, més enllà de suposar “una batalla contra l'independentisme, és una batalla contra les llibertats”.

En declaracions als passadissos del Parlament, ha inclòs aquest capítol judicial en el capítol de la “persecució” a sindicalistes, al dels titellaires detinguts a Madrid per enaltiment del terrorisme; i, tot això, en les polítiques del Govern del PP, especialment després d'aprovar-se la 'llei mordassa'.

El diputat ha criticat la judicialització de la política perquè “no porta a cap solució ni dóna resposta als ciutadans sobre la necessitat de tenir debats polítics”.

Ha recordat que la seva formació va participar del debat i la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent, i que van votar en contra: “Però volem poder votar en contra. Volem poder debatre amb forces polítiques que tenen opinions diferents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia