Política

municipal

procés sobiranista

“Vaig votar a favor de posar 9-N a un carrer per cortesia”

El regidor del PP a Montoliu que va donar suport a homenatjar la consulta sobiranista defuig la confrontació

Eduardo Ruiz admet que està “desbordat”. El ressò que ha tingut el seu vot favorable a homenatjar la consulta independentista del 9 de novembre del 2014 li ha donat una notorietat que l'ha agafat per sorpresa. “Si m'ho arribo a pensar, potser m'hauria abstingut o hi hauria votat en contra”, explica.

És regidor pel Partit Popular a Montoliu de Lleida (Segrià) i es va alinear amb Independents per Montoliu (formació que està avalada per Esquerra Republicana) a l'hora de batejar un carrer del municipi amb el nom 9 de Novembre.

“A les eleccions vaig treure 31 vots, un 12% del cens, però poca cosa puc fer jo, perquè ells sumen sis regidors”, explica. En aquest sentit, apunta que el vot favorable a anomenar un carrer 9 de Novembre s'emmarca en “un acte de cortesia” amb el ple perquè anteriorment l'equip de govern s'havia avingut a penjar la bandera espanyola a l'ajuntament quan ell ho va reclamar. En aquella ocasió, els independentistes es van abstenir i n'hi va haver prou amb el seu únic vot favorable per aprovar-ho.

Ruiz admet que la direcció del partit li ha demanat explicacions, però ell es justifica dient: “Això és un poble petit i ens portem tots bé. No podem estar barallats.” Considera que la independència de Catalunya “no és viable” i al·lega que per ell el 9-N “no representa res, va ser una consulta il·legal”.

LA FRASE

Això és un poble petit i ens portem tots bé. No podem estar barallats
Eduardo Ruiz
regidor del pp a montoliu de lleida


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia