Política

CiU de Sant Feliu demana ajuts per a nous comerços i el govern vol temps

El grup de CiU a Sant Feliu de Guíxols va plantejar en el darrer ple la creació d'una línia d'ajuts econòmics o bonificacions per a l'obertura de nous comerços arreu del municipi, seguint l'exemple dels que ja es van atorgar dins del pla de barris del Puig a una desena de noves activitats. La portaveu de l'antiga federació, Dolors Ligero, va intentar deixar la proposta oberta a les aportacions dels altres grups, però amb poc èxit, ja que només el MES hi va donar suport. La CUP i Guíxols des del Carrer es van abstenir, i els tres grups del govern (TSF, ERC i el PSC) van oposar-se a la proposta.

La regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Romero, va defensar que aprovar ajuts d'entrada és “precipitat” perquè abans volen tenir elements de judici. Han iniciat, va avançar, un inventari d'empreses previ a una diagnosi de la situació per decidir noves accions, tot i que no veia clar que els ajuts d'una zona puntual es puguin generalitzar. La negativa va contrariar Ligero, que va reclamar mesures urgents per l'índex d'atur i els locals buits, i Romero li va respondre que improvisaven i va argumentar que ja hi ha bonificacions a nous comerços i assessorament municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia