Política

Política

El PSC veu “poc seriós” el suport de Xuclà a Sánchez

El coordinador de diputats i senadors del PDeCAT a Madrid, Jordi Xuclà, va explicar ahir que la formació està disposada a negociar amb el PSOE una moció de censura a Mariano Rajoy després de l’1-O

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que “no és seriós ni creïble” que el PDeCAT s’ofereixi a donar suport a una hipotètica moció de censura per apartar del Govern Mariano Rajoy i ajudar a pujar a la Moncloa el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. El coordinador de diputats i senadors del PDeCAT a Madrid, Jordi Xuclà, va explicar ahir que la seva formació està disposada a negociar amb el PSOE una moció de censura a Mariano Rajoy després de l’1-O, per disposar de nous “interlocutors” a la Moncloa amb qui poder negociar la implementació dels resultats del referèndum.

En declaracions a Efe, Illa ha assenyalat que “oferiments d’aquest tipus” per part d’”aquells que volen anar-se’n d’Espanya, que la volen trencar”, no passen “els mínims de serietat exigits a tot plantejament polític”. “No entro a considerar-ho, ni ho contemplo”, ha tancat Illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia