Política

parlament

investidura

Arrimadas diu que Torrrent “comença amb mal peu” proposant Puigdemont com a candidat a president

La líder de Cs acusa el president destituït de protagonitzar un “show mediàtic” amb el viatge a Dinamarca

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha valorat que el president del Parlament, Roger Torrent, ha començat amb “mal peu” el seu mandat proposant Carles Puigdemont com a president després de fer la ronda de contactes amb tots els partits. “La persona en la que alguns veien un nou to ha començat proposant una persona que està fugida i investigada per delictes molt greus”, ha declarat.

Arrimadas també critica que Torrent “gasti diners públics” en viatjar a Brussel·les per reunir-se amb Puigdemont, tal i com ha anunciat. “Li demanem que deixi de ser l’emissari, l’advocat o el representant de Junqueras i Puigdemont i que sigui el president dels 135 diputats”, ha manifestat.

Finalment, Inés Arrimadas també ha carregat contra Puigdemont per viatjar fins a Copenhaguen per participar en un debat universitari. Ha dit que el seu temps “ja ha passat” i que no ha aportat “res de bo”. “L’única cosa que pot oferir als catalans és un xou mediàtic, no té projecte per a tots els catalans”, ha valorat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia