Política

parlament

investidura

ERC desmenteix Artadi i afirma que demà no hi haurà acord

El portaveu d’ERC es mostra satisfet amb les negociacions i veu “positiu que hi hagi propostes sobre la taula”

Sabrià afirma que serà més endavant “però això permetrà que sigui més ampli”

El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); Sergi Sabria, ha discrepat aquest dimecres dels terminis que la portaveu de JxCat, Elsa Artadi, havia posat per a tancar un acord entre els independentistes i tirar endavant una investidura. Artadi havia explicat a TV3 que preveia poder fer públic un pacte “demà” mateix, però Sabrià creu que no serà possible tan aviat. “Prioritzem l’acord i no la data. Pensem que demà no serà i potser serà més endavant, però això permetrà un acord més ampli, millor i que satisfaci a tots”, ha dit en declaracions a la premsa abans d’una reunió del seu grup parlamentari.

El republicà, però, no ha volgut entrar a valorar públicament les alternatives per a una investidura que es van coneixent, però s’ha mostrat satisfet amb l’estat de les negociacions entre JxCat, ERC i la CUP. “Ens sembla positiu que sobre la taula hi hagi propostes i ens sembla un avenç molt important. Les estudiarem una per una i segur que trobarem la millor possible”, ha sentenciat. I és que Sabrià assegura que tant el seu grup com la resta dels independentistes estan “treballant incansablement per tenir un acord, el més aviat possible, que legitimi una investidura de Carles Puigdemont i permeti de maneta immediata un Govern efectiu que acabi amb el 155 i pugui fer polítiques republicanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia