Política

bèlgica

investidura

Puigdemont diu que el futur republicà “més immediat” és “llarg, dur i complicat”

El prersident i líder de JxCat diu que el 21-D la majoria va rebutjar el camí “simple” i “normal” que els “aniquiladors de l’estat” voldrien que s’hagués agafat

El president i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha avisat aquest divendres que el futur republicà “més immediat” és “llarg, dur i complicat”. Puigdemont ha penjat a Twitter una imatge amb dos camins, un on es pot llegir “simple però erroni” i un altre on posa “complicat però correcte”. Segons el líder de JxCat, uns “aniquiladors de l’estat de dret” volen que els catalans agafin el camí “simple” però el 21-D “la majoria” va optar “per l’altra travessa, encara que el futur republicà més immediat sigui llarg, dur i complicat”. La piulada de Puigdemont arriba en plenes negociacions entre la seva formació, ERC i la CUP sobre el debat d’investidura i el seu futur com a president al capdavant de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia