Política

Violència policial durant l'1-O

Òmnium anima a rebre Felip VI amb una “gran cassolada”

L’entitat crida a repicar cassoles i fer sonar clàxons diumenge a les nou de la nit per mostrar el malestar amb el monarca pel seu “suport a la repressió policial” de l’1-O

El rei espanyol arriba demà a Barcelona per assistir als actes d’inauguració del Mobile World Congress

Òmnium Cultural ha fet una crida a fer una “gran cassolada” aquest diumenge, a les 21.00 hores, per protestar contra la presència de Felip VI a Barcelona i exigir l’alliberament dels “presos polítics”.

“Rebem-lo fent una gran cassolada per haver donat suport a la repressió policial contra els votants pacífics l’1-O”, demana l’entitat en la convocatòria que ha fet difós a les xarxes socials. A més de repicar cassoles, Òmnium convida els conductors que estiguin circulant a aquella hora “a fer sonar el clàxon”.

El monarca visita Catalunya per primera vegada des de la manifestació contra els atemptats de Barcelona i Cambrils del passat 26 d’agost i després també dels fets de l’1 d’octubre i el seu controvertit discurs del dia 3 d’aquell mes. El motiu és el sopar oficial d’inauguració del Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana.

Divendres ja va començar a circular a les xarxes la idea de rebre el monarca espanyol amb una sonora cassolada , tal com va proposar l’exdiputat de la CUP David Fernàndez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia