Política

POLÍTICA

Unes 900 persones assisteixen al debat amb Puigdemont al Festival de Cinema i Fòrum de Drets Humans de Ginebra

Anna Gabriel, Agustí Alcoberro, Txell Bonet o Laura Masvidal assisteixen a la projecció del documental ’Catalogne: l’Espagne au bord de la crise de nerfs’

Seguiu-lo en directe al digital

Gran expectació a Ginebra en el primer acte públic de Carles Puigdemont a Suïssa. Unes 900 persones participen aquest diumenge al vespre en la projecció del documental de producció francesa Catalogne: l’Espagne au bord de la crise de nerfs (Catalunya: Espanya a un punt d’una crisi de nervis) sobre el referèndum de l’1-O a Catalunya i al debat sobre el dret a l’autodeterminació amb el líder de JxCat.

El president participa en el col·loqui organitzat pel Festival Internacional de Cinema i Drets Humans (FIFDH) al costat de l’expresidenta de la Confederació Suïssa Micheline Calmy-Rey; el catedràtic de Dret Públic i Internacional de la Universitat de Ginebra, Nicolas Levrat, i el periodista Xavier Vidal-Folch.

L’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, que s’ha establert a la ciutat suïssa, també és a l’acte, organitzat en el marc del Festival de Cinema i Fòrum de Drets Humans de Ginebra, així com també l’exdiputada cupaire Mireia Vehí, Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart; Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn, el vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro; o el cantant Pau Llonch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.