Política

POLÍTICA

El PP veu la investidura com una “estratègia de defensa personal” de Turull

Alejandro Fernández acusa JxCat, ERC i la CUP de vulnerar la separació de poders i usar el Parlament per influir en les decisions judicials

El diputat del PP català Alejandro Fernández ha acusat els grups parlamentaris independentistes de voler utilitzar el ple d’investidura d’aquest dijous a la tarda com una “estratègia de defensa personal” del candidat, Jordi Turull. En una roda de premsa als faristols del Parlament, Fernández ha opinat que JxCat, ERC i la CUP cometen un “frau de llei” amb la sessió d’avui perquè pretenen “condicionar l’acció de la justícia”, un fet “inacceptable” pel dirigent del PP de Catalunya. A més, segons ha afegit, són els grups sobiranistes els qui vulneren la separació de poders i utilitzen la cambra per influir en les decisions judicials. Fernández ha fet aquestes declaracions unes hores abans que s’iniciï el ple d’investidura, i el dia anterior que el jutge instructor del Suprem Pablo Llarena hagi citat el propi Turull per estudiar si l’envia a la presó, així com a Josep Rull, Dolors Bassa, Raül Romeva, Carme Forcadell i Marta Rovira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia