Política

La llibertat de Puigdemont, a la premsa internacional

Capçaleres d’arreu del món es fan ressò de la decisió judicial alemanya, des dels Estats Units a Austràlia

La decisió judicial de deixar en llibertat sota fiança de 75.000 euros el president Puigdemont ha tingut un gran ressò internacionals. Aquí recollim alguns dels articles publicats a diaris europeus i d’altres punts del món.

-Der Spiegel en l’edició digital obre des d’aquest dijous amb una gran fotografia de Puigdemont i amb el titular ’ Cop de Slevig (els jutges del tribunal del land de Sleving-Holstein) a Espanya’. El setmanari explica la importància de l’absència de violèn cia en la decisió.

-Politico: Germany denies Spain the right to try Puigdemont for rebellion

-Frankfurten Allgemeine: A la portada en paper publiquen la notícia de la llibertat de Puigdemont: Puigdemont unter Auflagen frei. A la web: Etappensieg für Puigdemont .

-Welt: Puigdemont muss sich einmal pro Woche bei der Polizei melden.

-The Times: Germany frees Catalan leader Carles Puigdemont on bail

-Tinancial Times: Catalan leader’s extradition on rebellion charges rejected

-The New York Times: Puigdemont Cannot Be Extradited on rebellion charge, German Court Rules .

-LeMonde: La justice allemande remet Puigdemont en liberté sous contrôle judiciaire .

-El Midi-Libre, el principal diari del Llenguadoc, també se’n fa ressò, a portada amb la notícia i una fotografia, i al digital amb La justice allemande remet Puigdemont en liberte .

-La Reppublica: La giustizia tedesca: “ Sì a Puigdemont libero su cauzione fino al giudizio su estradizione ”.

-Corriere della Sera: Catalogna: Puigdemont è libero su cauzione, la Germania nega alla Spagna l’estradizione per ribellione .

-El portugués Publico titula l’article “ Tribunal alemâo pôe Puigdemmont en liberdade e descarta delito de rebeliâo ”.”

-ABC: el diari espanyol amb una portada amb gran fotografia de Carles Puigdemont amb una bandera espanyola, titula: “La justicia europea da aire al golpismo”. A la web explica “ El revés de la justicia alemana a España agrieta el proceso de rebelión ”.

-The Sydney Morning Herald: El diari australià també es fa ressò de la notícia amb Puigdemont can’t be extradited on rebellion charge .

-Clarín: El diari argentí Clarín es fa ressò de la notícia amb el titular “ Los secesionistas, tras el fallo de Alemania, vuelven a pedir la presidencia para Puigdemont ”.

-El diari argentí Uno, parla de La justicia alemana libera a Puigdemont bajo fianza i rechaza extraditarlo por rebelión .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia